Tilaisuudet

Kartanon upea ravintolasali muuntautuu monenlaisen ja -kokoisen tilaisuuden pitopaikaksi. Oli sitten aihetta juhlaan tai muistamiseen, valikoimastamme löytyy tilat ja tarjoilut erikokoisille ryhmille.


Omat juhlat ja tilaisuudet!

Aikon Kartano on avoinna koettavaksi - kaikille. Voit tulla viettämään kaikkia ihmiselämään mahtuvia tapahtumia kartanon tiloihin maittavien tarjoilujen ja yksilöllisen palvelun kera! Kastejuhlat, lastenjuhlat, lasten syntymäpäivät, rippijuhlat, valmistumisjuhlat, ylioppilasjuhlat, kihlajaiset, häät, hääpäivät, syntymäpäiväjuhlat, muistotilaisuudet ja kaikki näiden tilaisuuksien väliin sopivat 2-200 hengen tapahtumat järjestämme kartanolla ammattitaidolla ja kokemuksella.


Yritystilaisuudet!

Alkavan yrityksen perustamiskokouksesta ison pörssiyhtiön vuosijuhlaan - kaikki onnistuvat Aikon Kartanon pääsalissa aina 150:n vieraan kokoisiin juhliin saakka. Oli kyseessä aamiaistilaisuus asiakkaille, tiimin palkintoillallinen, tyky-päivä tai cocktailtilaisuus, käänny puoleemme ja suunnitellaan tilaisuutesi yhdessä.


Yksityistilaisuudet!

Mikäli tilaisuutenne laatu tai koko on sitä luokkaa, että ette muita mieluusti haluaisi samaan aikaan ravintolaamme, voimme sopia pidettäväksi yksityistilaisuuden. Tällöin koko huomiomme on teidän tilaisuudessanne.

Ainutlaatuinen juhlapaikka "Vauhtivintti"

Aikon Kartanon maalaismiljöössä järjestät ikimuistoiset häät tai juhlat. Vanha navetan ylinen "Vauhtivintti" on kuin luotu maalaisromanttisille häille. Tilat ovat koristeltavissa oman toiveen mukaisesti. Tila sopii 350 henkilölle.
Vanhan navetan "Vauhtivintin" ylisellä järjestetään lämpimämmillä keleillä ruokailuja ja epämuodollisia kokouksia sekä ohjelmiin liittyviä tehtäviä ympäri vuoden.Navetan ylinen on loistava paikka, jos tiedetään että aktiviteettiohjelman toteutuspäiväksi luvataan erittäin kurjaa keliä.

PIKNIKILLE

Aikon Kartanon yhdeksän hehtaarin alue tarjoaa aurinkoisina kesäpäivinä upeat puitteet pienelle tai suuremmalle huviretkelle. Rantaviivaa Keiteleen rannassa on lähes kilometri. Virvokkeet, makeat ja suolaiset retkiherkut ostat helposti kartanolta. Pakkaamme mukaan piknikkorit ja -huovat. Nurmikolle on varattu aurinkotuoleja.