Ikimuistoiset elämykset ryhmille Viitasaarella

Aikon Kartano mahdollistaa tapahtumarikkaan loman sekä unohtumattomat elämykset ryhmille Viitasaarella, Keitele-järven henkeäsalpaavissa maisemissa.

Kysy lisää ryhmämatkoista

Aikon Kartano kutsuu ryhmämatkalaiset kylään! Järjestämme ryhmille tilauksesta erilaisia opastettuja kierroksia sekä elämyspaketteja. Kartanomme läheisyydestä löytyy runsaasti upeita nähtävyyksiä, kuten luonnonpuistoja sekä yhteisötaidetta. Tervetuloa viettämään unohtumatonta ja elämyksellistä lomaa Viitasaaren luonnonkauniiseen ympäristöön!

KANSALLISPUISTOJEN KESKELLÄ

Aikon Kartano on erinomainen tukikohta jokaiselle Järvi-Suomen ainutlaatuisista luontokohteista kiinnostuneelle ryhmälle. Vain parin tunnin ajomatkan päässä kartanoltamme löytyy viisi eri kansallispuistoa. Lähimpänä sijaitsevaan Pyhä-Häkin kansallispuistoon on ainoastaan reilun puolen tunnin ajomatka. Muut lähistöltä löytyvät kansallispuistot ovat Salamajärven, Leivonmäen, Etelä-Konneveden ja Isojärven kansallispuistot. Myös perheen pienimmille löytyy runsaasti mielenkiintoisia luontokohteita sekä muita aktiviteetteja aivan kartanon läheisyydestä.

Tutustu myös yritystilaisuuksiin

TEATTERIPAKETIT kulttuurin ystäville

Tarjoamme ryhmille yhteistyössä teatterin kanssa unohtumattomia kulttuuri- ja ruokaelämyksiä. 

 

Paketti on saatavilla vain etukäteisvarauksella. Ruokailun voi varata joko ennen tai jälkeen teatteriesityksen, muu varaustilanne huomioiden. 

Minimiryhmäkoko teatteripaketille on 10 henkilöä. Otamme mielellämme vastaan myös pienemmät seurueet, mikäli samalle päivälle on muitakin ryhmävarauksia. Teatterille pyydämme saapumaan noin puoli tuntia ennen esityksen alkua. Näytös kestää väliaikoineen noin 2 tuntia.

Varaa teatteripaketti!

Shoppaile torilla ja lähialueen liikkeissä

Viitasaaren vireällä torilla pääset nauttimaan perinteisestä toritunnelmasta. Torin ympärillä on myös runsaasti pieniä, toinen toistaan hurmaavampia erikoiskauppoja. 

Lue lisää

Herkuttele ravintolamme antimilla

Aikon Kartanon ravintola tarjoaa ryhmämatkalaisille aitoja, herkullisia maaseudun makuja. Hyödynnämme ruuanlaitossa korkealaatuisia kotimaisia raaka-aineita, lähitilojen tuotteita, luomuruokaa sekä mahdollisuuksien mukaan myös itse pyydettyä riistaa ja lähijärven kalaa. Tilaathan ruokailut ja kahvitukset ryhmällesi etukäteen.

Lue lisää

Majoitu rauhallisessa ympäristössämme

Meillä majoitut keskellä luonnon rauhaa, kauniin Keitele-järven rannalla. Päärakennuksemme ja rivitalomme tarjoavat rentouttavan majoittumisen yhteensä 60–90 hengelle ja laaja leirintäalueemme mahdollistaa mukavan karavaanielämän asuntoautoilijoille, -vaunuilijoille sekä telttailijoille.

Lue lisää

Tapahtumat meillä ja lähialueilla

Viitasaari on pieni, mutta elävä kaupunki. Kevät- ja kesäaikaan lähialueella järjestetään lukuisia tunnelmallisia ja hauskoja tapahtumia koko perheelle! Tässä niistä muutamia.