Majoitus

Info

Tarjoamme viihtyisän ja rauhallisen ympäristön levätä ja kerätä voimia sekä laajat mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon. Päärakennuksessamme on 21 huonetta. Päärakennuksen yhteydessä olevassa erillissiivessä on huoneistoja 4kpl. Pihapiirissä sijaitsevassa erillisrakennuksessa Rivitalossa on varattavissa huoneita 6 kpl. Kaikissa huoneissa ja huoneistoissa on uudet ja ylelliset tuplajousitetut runkopatjasängyt ja kotimaiset petivaatteet. Kaikki huoneet ovat allergiahuoneita. Lähes kaikkiin huoneisiin saadaan lisävuode. Kartanon oleskelu/huonekäytävässä on yhteiskäytössä mm. jääkaappi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni. Lemmikit ovat tervetulleita meille 10€/yö/lemmikki.

Hinnat ja varaaminen

Kartanohuoneet 9-20m2

Yhteiskäytössä suihku ja wc 1hh 50€ 2hh 80€ Oma wc, yhteissuihku 1hh 60€ 2hh 90€ 2+1 hh 110€ (2 vuodetta+vuodetuoli) Oma wc ja suihku 2hh 100€ Huoneistot 50-60m2 Huoneissa on minikeittiö, 6h astiasto, suihku ja wc, 2-3 vuodetta + vuodesohva Max 4h 150€ Max 6h 180€

Rivitalo 30m2

Näissä huoneissa on televisio ja kylpyhuone, jossa wc ja suihku sekä hiustenkuivain. Takaterassilta näkymä Keitele järvelle. Huoneissa on minikeittiö ja 4h astiasto. 1-3h 120€/vrk

Aittahuoneet (kesäsesonki)

Huoneissa 4-8 vuodetta (kerrossängyt), wc ja suihku ovat käytössä päärakennuksessa (20 m). 40€ yksin omassa huoneessa 15€ / hlö, jos useampi majoittuu samaan huoneeseen.
Varausehdot Huoneemme on varattavissa puhelimitse vastaanotostamme numerosta 014-572000 sekä sähköpostitse info@aikonkartano.fi. Aamiainen kuuluu huonehintaan ja tarjoillaan joko oleskelutilassa itsenäisesti tai Ravintola Ruskassa. Vastaanottomme kertoo teille lisätietoja saapuessanne. Huoneet saa käyttöön tulopäivänä klo 16.00. Tiedustele mahdollisuutta aikaisemmalle huoneen saamiselle varausta tehdessäsi. Huoneiden luovutus lähtöpäivänä klo 12.00. Laskutuksesta tulee sopia mieluiten ennen saapumista.

Matkailuautoalue (valmistuu osittain 2018 aikana) ja vierasvenelaituri

Väliaikaisesti tarjoamme, vuoden ympäri, pihapysäköintiä asuntovaunuille ja matkailuautoille 10€/vrk Sähkö 5€. Aamiainen 10€/hlö. Juomavettä veloituksetta. Suihkun ja wc:n käyttö kartanon tiloissa sekä kotitalousjätteiden jättö. Alueelle on valmistumassa nykyaikainen huoltorakennus saunoineen, arviotu valmistumisaika kesäkuu 2018. Veneilijät olette tervetulleita yöpymään venelaiturissamme. Kartanon suihkun käyttö 5€/hlö, pyyhkeiden vuokraus 5€/pyyhe. Sauna 10€/hlö/1h. Aamiainen 10€/hlö. Juomavettä veloituksetta, kotitalousjätteiden jättö veloituksetta. Ei tankkausmahdollisuutta. Lähin huoltoasema ABC Viitasaari, jonne pääsee veneellä.