Majoitus ja camping Viitasaarella järven rannalla

Aikon Kartano tarjoaa majoitus- ja leirintämahdollisuuden kauniin Keitele-järven rannalla Viitasaarella, keskellä kauneinta Keski-Suomea.

Online varaus Campcation kautta Yhteystietoihimme

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja rauhallisen ympäristön levätä ja kerätä voimia sekä laajat mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon. Lue lisää majoitus- ja leirintävaihtoehdoistamme ja ota yhteyttä varataksesi itsellesi yösijan luonamme!

Tutustuthan yleisiin varausehtoihimme ennen varauksesi tekemistä.

TIETOA MAJOITUKSESTA

Majoitamme 60–90 henkilöä. Päärakennuksessamme on 21 huonetta. Päärakennuksen yhteydessä olevassa erillissiivessä on 4 erillistä 60-75m2  huoneistoa. Lisäksi rivitalossa on varattavissa 4 erillistä 31m2 huoneistoa. 

Kaikissa huoneissa ja huoneistoissa on uudet ja ylelliset tuplajousitetut runkopatjasängyt ja kotimaiset petivaatteet. Lähes kaikkiin huoneisiin on saatavilla lisävuode. Kartanon oleskelu/huonekäytävässä on yhteiskäytössä muun muassa jääkaappi, kahvinkeitin ja mikroaaltouuni.

 

Huom! Vain osa huoneista on verkkomyynnissä. Kannattaa aina varmistaa saatavuus soittamalla tai sähköpostilla.

 

Vastaanotto on auki kello 9–18. (15.6-15.8 kello 8-20)
Päivystys puh. 014 572 000
Sähköposti: info@aikonkartano.fi

Booking.com Suomen Keskusvaraamo

Aikon kartanon Camping

Leirintäalue Keski-Suomessa

 

Camping-alueemme on avoinna 1.5-30.9. Omaa rantaa on kilometrin verran ja lapsille löytyy turvallinen uimaranta. Huoltorakennuksessa on WC:t ja suihkut miehille ja naisille, inva-WC/-suihku. Keittiössä on lasten nurkkaus. Jokaiselta leirintäpaikalta on järvinäköala. Alueella on rantasauna vuokrattavissa. Vesille pääset vuokraamalla veneen tai suppilautoja. Kalastaminen on myös mahdollista.

 

Aikon Kartanon caravan-alueella pääset pysäköimään asuntoautosi tai -vaunusi upealla järvinäköalapaikalle. Caravan-alueemme kehittyy ja kasvaa koko ajan. Yli viiden hehtaarin leirintäalueelle valmistuu vaiheittain noin 100 sähköistettyä vaunu-/autopaikkaa.

 

Camping-alueen hinnat:

  • Aluemaksu peruspaikasta autolle/vaunulle on 30 €/vrk, ja SFC maksaa 27 €/vrk
  • Hintoihin sisältyy valosähkö ja enintään 2 henkilöä, lisähenkilöistä maksetaan 5 €/hlö/vrk
  • Telttapaikka maksaa 15 €.
Online varaus Campcation kautta

Tervetuloa!

Tule viihtymään taiteen ja musiikin, luonnon ja liikunnan Viitasaarelle ja majoittaudu Aikon Kartanoon. Sijaitsemme vain 7 kilometrin päässä Viitasaaren keskustasta, nelostieltä reilu kilometri suoraan pihaan! Meillä voit nauttia lukuisista ulkoaktiviteeteista, kuten järvessä uimisesta ja suppaamisesta. Rannasta löydät myös kotasaunan ja maitolaiturisaunan, jotka ovat asiakkaidemme vuokrattavissa. Yrittäjäpariskunta Aila ja Konsta pitävät huolen siitä, että viihdyt Aikon Kartanossa. Tervetuloa viihtymään!