Kokoukset

Tarjoamme erikokoisia kokoustiloja monenlaisen kokouksen tarpeisiin. Luonnonläheisyys on aina läsnä meillä kokoustaessasi. Persoonallisten ja idearikkaiden kokouspäivien vietto onnistuu hienosti Aikon Kartanossa. Kartanon sijainti Keitele järven rannalla takaa sen, että kokousympäristö ja tilat poikkeavat taatusti normaalin työpäivän arjesta.


Tilamme sopivat mainiosti erilaisiin kokouksiin!

Tiloissamme voi järjestää pieniä ja suuria, jopa 100 henkilön kokouksia. Halutessanne voimme järjestää kokouspäivien yhteyteen myös kevyttä ohjelmaa vaativan aivotyön vastapainoksi. Kokouspäivät räätälöidään toiveidenne mukaan tiloja, tarjoiluja ja varustusta myöten. Esimerkiksi kokouspäivä voi olla hintoineen:

Kevyempi kokouspäivä 25€ / hlö

  • aamukahvi ja ruisleipä
  • keittolounas
  • iltapäiväkahvi ja keksivalikoima

Kokouspäivä 36€ / hlö

  • aamiaisbuffet
  • liha/kalalounas
  • iltapäiväkahvi ja makea kahvileipä

Aamiaiskokous 15€ / hlö

  • aamiainen noutopöydästä

Kahvikokous 10€ / hlö

  • kahvi, tee ja suolainen / makea
Tilat on nimetty kalaisan Keitele järven antimien mukaan. Kokousvälineistä ei tarvitse tinkiä, vaan kaikissa tiloissamme on käytettävissä nykyajan vaatimukset täyttävät kokousvälineet ja langaton internetyhteys. Varaa ryhmällesi kokouspäivä puhelimitse numerosta 014-572 000 tai sähköpostilla info@aikonkartano.fi.

Kokoustila ”Muikku” omalla keittiöllä

Hallintorakennuksessa voit kokoustaa ja tarvittaessa hyödyntää myös keittiötä. Tähän tilaan mahtuu 10 henkeä.

Kokoustila ”Kuha”

Tämä tila sijaitsee kartanon keittiön vieressä omalla sisäänkäynnillä. Pöydän ympärille mahtuu kokoustamaan tai ruokailemaan 16-20 henkilöä omassa rauhallisessa tilassa. Liikuntarajoitteisille on ramppi.

Kokoustila ”Hauki”

Kun muut kokoustilamme jäävät pieneksi, otamme käyttöön kartanon pääsalin, jossa on 3 itsenäistä ja erikokoista tilaa, jotka tarvittaessa voidaan erottaa toisistaan liukuovilla. Oma wc miehille ja naisille. Pääsaliin mahtuu 50-100 henkeä. Liikuntarajoitteisille on ramppi.

Kokoustilat ”Siika” ja "Särki"

Salin yläkerrassa on 2 erillistä kokoustilaa. Kokoushuone "Särki" ja kokoushuone "Siika", jossa on kokoushuoneen lisäksi 2 huonetta, jotka sopivat esim. ryhmätyöskentelyn ajaksi.

Kokoustila "Vauhtivintti"

Vanhan navetan "Vauhtivintin" ylisellä voidaan järjestää lämpimämmillä keleillä ruokailuja ja epämuodollisia kokouksia sekä ohjelmiin liittyviä tehtäviä ympäri vuoden. Navetan ylinen on loistava paikka, jos tiedetään että aktiviteettiohjelman toteutuspäiväksi luvataan erittäin kurjaa keliä. Tilaan mahtuu jopa 350 henkeä.