Viihtyisät kokoustilat Viitasaarella yritysten kaikkiin tilaisuuksiin

Aikon Kartano tarjoaa kokoustilat Viitasaarella erikokoisiin yritystilaisuuksiin. Tiloissamme voi järjestää pieniä ja suuria, jopa 350 henkilön kokouksia.

Ota yhteyttä kokoustiloista

Kaikissa kokoustiloissamme on käytössä nykyaikainen kokoustekniikka esimerkiksi videotykkeineen. Muokkaamme tiloja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Halutessanne voimme järjestää kokouspäivien yhteyteen myös kevyttä ohjelmaa vaativan aivotyön vastapainoksi. Kesäaikaan voimme hyödyntää myös pihan nurmikkoaluetta ulkotilaisuuksien järjestämiseen. Kokouspäivät räätälöidään toiveiden mukaan tiloja, tarjoiluja ja varustusta myöten. Lue lisää palveluistamme sivuiltamme ja ota yhteyttä pyytääksesi tarjousta!

TILAMME SOPIVAT MAINIOSTI ERILAISIIN KOKOUKSIIN!

Tarjoamme erikokoisia kokoustiloja monenlaisiin tarpeisiin. Luonnonläheisyys on aina läsnä meillä kokoustaessasi. Persoonallisten ja idearikkaiden kokouspäivien vietto onnistuu hienosti Aikon Kartanossa. Kartanon sijainti Keitele-järven rannalla takaa sen, että kokousympäristö ja tilat poikkeavat taatusti normaalin työpäivän arjesta.

Tutustu myös majoitustiloihimme

VALITSE KOKOUSPAIKAKSI RAUHALLINEN JÄRVIMAISEMA

Aikon Kartano tarjoaa ainutlaatuiset puitteet kokousten ja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Matkailukeskuksemme kokoustilat sijaitsevat kauniin Keitele-järven rannalla, joka sijaitsee vain 7 kilometrin päässä Viitasaaren keskustasta. Esteettömiin tiloihimme on helppo löytää ja pihaan saa kätevästi ajettua myös bussilla. 

Tarjoamme sinulle elämyksen suomalaisessa luonnossa. Pitopalvelumme hyödyntää lähiruokaa ja mahdollisuuksien mukaan myös oman järven kaloja sekä riistaruokaa tarjoiluissaan. Tervetuloa nauttimaan keskisuomalaisesta luonnosta nykyaikaisiin tiloihimme!