Juhlatila Viitasaarella – teemme juhlastasi ikimuistoisen

Aikon Kartano on täydellinen juhlatila monenlaisiin tilaisuuksiin Viitasaarella, Keitele-järven rannalla. Voit tulla kartanoon viettämään kaikkia ihmiselämään mahtuvia tapahtumia.

Ota yhteyttä juhlajärjestelyistä

Tule viettämään ikimuistoiset juhlasi Aikon Kartanon tiloihin maittavien tarjoilujen ja yksilöllisen palvelun kera. Järjestämme ammattitaidolla ja kokemuksella kaikenlaiset tilaisuudet, kuten kastejuhlat, lastenjuhlat, rippijuhlat, valmistujaisjuhlat, ylioppilasjuhlat, häät, syntymäpäiväjuhlat, luokkajuhlat, sukukokoukset, muistotilaisuudet, leirit ja kaikki näiden tilaisuuksien väliin sopivat 2–350 hengen tapahtumat. Lue lisää juhlatiloistamme sivuiltamme ja ota yhteyttä!

JUHLATILAMME

Aikon Kartanossa on lukuisia erikokoisia tiloja erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Tutustu suosittuihin ravintolasaliimme ja ”Vauhtivinttiimme”!


Ravintolasali
Kartanon upea ravintolasali muuntautuu monenlaisen ja -kokoisen tilaisuuden pitopaikaksi. Oli sitten aihetta juhlaan tai muistamiseen, valikoimastamme löytyy tilat ja tarjoilut erikokoisille ryhmille.

Ainutlaatuinen juhlapaikka "Vauhtivintti"
Aikon Kartanon maalaismiljöössä järjestät ikimuistoiset häät tai muut juhlat. Vanha navetan ylinen "Vauhtivintti" on kuin luotu maalaisromanttisille häille. Tilat ovat koristeltavissa oman toiveen mukaisesti. Tila sopii 350 henkilölle. 

Vanhan navetan "Vauhtivintin" ylisellä järjestetään lämpimämmillä keleillä ruokailuja ja epämuodollisia kokouksia sekä ohjelmiin liittyviä tehtäviä ympäri vuoden. Navetan ylinen on loistava paikka, jos tiedetään, että aktiviteettiohjelman toteutuspäiväksi luvataan erittäin kurjaa keliä.

Tutustu myös kokoustiloihimme

TILAISUUDET JA JUHLAT

Yritystilaisuudet
Tiloissamme voit pitää kaiken kokoiset tilaisuudet aina yrityksen perustamiskokouksesta ison pörssiyhtiön vuosijuhlaan. Aikon Kartanon Vauhtivintissä on tilaa jopa 350:n vieraan kokoisiin juhliin. Oli kyseessä sitten aamiaistilaisuus asiakkaille, tiimin palkintoillallinen, tyky-päivä tai cocktailtilaisuus, käänny puoleemme, niin suunnitellaan tilaisuutesi yhdessä.

Yksityistilaisuudet
Varaamme kaikki tilat käyttöösi, mikäli tilaisuutesi laatu tai koko on sitä luokkaa, että haluat tilamme yksityiskäyttöön. Tällöin koko huomiomme on juuri sinun tilaisuudessasi.

Lue myös palveluistamme ryhmille

RAVINTOLA

Ravintolamme toimii tilauksesta sekä teemojen ja tapahtumien yhteydessä. Suosimme ruoanvalmistuksessa kotimaisia, laadukkaita raaka-aineita, lähitilojen tuotteita sekä luomuruokaa. Hyödynnämme mahdollisuuksien mukaan myös itse pyydettyä riistaa ja lähijärven kalaa.


Kesäisin teatteriyhdistys järjestää tilaisuuksia pihallamme, jolloin ravintolamme on myös auki. Juhlapäivinä, kuten äitienpäivänä, isänpäivänä ja joulusesonkina, varustamme pöydät runsailla ja herkullisilla juhlabuffeteilla. Suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen!


Aamiaiskokous on kätevä tapa aloittaa päivä! Viidellätoista eurolla osallistujaa kohti saat aamiaisen ravintolamme tiloissa sekä kokoustilan ja -tekniikan käyttöösi aamusta puoleen päivään asti.

Tutustu myös majoitustiloihimme

PITOPALVELU

Pitopalvelumme toimii sekä Aikon Kartanon että asiakkaan omissa tiloissa. Valmistamme tuoreista raaka-aineista ja lähiruokaa hyödyntäen monenlaiset alkupalat, pääruoat, cocktailpalat sekä muut herkulliset antimet. Toteutamme myös teemoja asiakkaan toiveesta! Tarjoamme palveluita omien asiakkaidemme lisäksi muun muassa Viitasaaren seurakunnalle. Lisäksi valmistamme kakkuja ja leivonnaisia myyntiin. Kysy meiltä lisää!